top of page
Backoffice

Diensten

SIX biedt je professionals wanneer jij behoefte hebt aan extra ondersteuning. Onze pool van gekwalificeerde professionals beschikt over uitvoerige expertise op verschillende gebieden, zoals officemanagement, backoffice, marketing en communicatie, virtuele secretariële ondersteuning en efficiency consultancy. Onze professionals zijn razendsnel inzetbaar en passen zich direct aan op jouw behoeften en organisatiecultuur. Maak kennis met de verschillende diensten van Six Business Elevation!

Krijg de ondersteuning die je nodig hebt wanneer capaciteit of expertise ontbreekt

SIX professionals werken nauw samen met je om te begrijpen wat er van hen wordt verwacht. Zo kunnen wij daadwerkelijk verantwoordelijkheid nemen om resultaten en deadlines te behalen. Wij zorgen voor een duidelijke afbakening van taken en verantwoordelijkheden tussen onze professionals en je vaste medewerkers zodat daar nooit ruis ontstaat. Wij bieden bovendien begeleiding gedurende het hele project.

Met onze support bieden wij je de flexibiliteit om snel te reageren op veranderende omstandigheden en om extra expertise in te huren wanneer je dat nodig hebt. Het stelt je in staat om je te richten op je kernactiviteiten, terwijl onze professionals de taken uitvoeren die jouw organisatie ondersteunen en laten groeien.

Jouw doel is ons resultaat

Samenwerken met Six Business Elevation kan op drie verschillende manieren.

Tijdelijke ondersteuning

Wij bieden je - al dan niet remote - tijdelijke ondersteuning op basis van een vooraf aantal besproken uren. Is het aantal uren van tevoren lastig in te schatten? Ook dan kunnen we meestal met jou meebewegen om aan jouw vraag te voldoen. Wanneer je het wat rustiger hebt, bouwen we onze ondersteuning even af zodat je precies de support krijgt die het moment vraagt.

Detachering

Bij detachering huur je een van onze (interim) professionals in voor een aantal dagen per week voor een bepaalde periode. Deze professional is integraal onderdeel van je team en doet mee aan alle bedrijfsactiviteiten. Met deze vorm van samenwerken heb je meer zekerheid over de beschikbaarheid van de medewerker. Dit is bijvoorbeeld ideaal bij een reorganisatie of overname, of bij het tijdelijk uitvallen van een medewerker.

Abonnement

Ook bieden we een aantrekkelijke abonnementsvorm aan. Voor een bepaald bedrag per maand voeren wij een aantal vooraf besproken taken voor je uit. Op deze manier heb je volledige controle over de kosten van de uitbesteding terwijl je weet dat de taken in goede handen zijn bij Six Business Elevation.

Samenwerkingsvormen

We’ve got your six! Neem geen genoegen met middelmaat en laat de operationele taken over aan onze professionals. Creëer zo tijd om je te richten op zaken waar jij veel beter tot je recht komt. Neem direct contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Heb jij behoefte aan ondersteuning van je onderneming?

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page