top of page
Backoffice

Over ons

Wanneer je groeit met jouw onderneming merk je dat er steeds meer operationele taken om de hoek komen kijken. Denk aan de administratie, factuurbeheer, het uitvoeren van marketingcampagnes en het personeelsbeheer. Op een gegeven moment kun je dit niet zelf meer, maar om nu een fulltime medewerker aan te nemen komt misschien ook iets te vroeg.

In dat geval geven wij jou de rugdekking die je nodig hebt. We’ve got your six!

Wij bieden jou de zakelijke ondersteuning die je nodig hebt bij jouw bedrijfsvoering. Wij vangen de werkzaamheden op die jou veel tijd kosten en wij binnen mum van tijd kunnen doen door onze ervaring en toewijding. Je kunt ons de werkzaamheden blind toevertrouwen waardoor jij je kunt richten op waar je het beste in bent: je onderneming laten

groeien.

Krijg de rugdekking die je nodig hebt wanneer jouw organisatie groeit naar volwassenheid

Bij Six Business Elevation vind je alles onder één dak, van officemanagement tot backoffice en van marketing en communicatie tot virtuele secretariële ondersteuning. Ook adviseren wij je maar al te graag over de efficiency binnen je bedrijf, hoe de productiviteit te verhogen.

Wij richten ons op volledige ontzorging waardoor jij totaal geen omkijken meer hebt naar de taken die je aan ons uitbesteedt. Op deze manier kun jij je met een gerust hart focussen op de groei van je bedrijf terwijl de operatie vlekkeloos door ons wordt uitgevoerd.

Wij zijn jouw business partner en werken volgens jouw DNA. Wij adviseren je over de meest efficiënte wijze waarna jij besluit hoe we te werk gaan. Je kunt er vanop aan dat het precies wordt gedaan zoals jij voor ogen hebt. Wij nemen daarom verantwoordelijkheid voor ons resultaat!

Onze beloften

Bij Six Business Elevation weet je precies wat je van ons kunt verwachten. Daarom werken wij altijd volgens onze bewezen aanpak om jouw taken geruisloos over te nemen.

 

Kennismaking en behoefteanalyse

We starten met een kennismaking en een grondige behoefteanalyse waarin we je bedrijf, doelstellingen en uitdagingen helder in kaart brengen. We willen hierbij graag weten wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat je verwacht van ons.

Op maat gemaakt plan

Op basis van onze behoefteanalyse stellen we een plan op dat volledig is afgestemd op jouw specifieke bedrijfssituatie en groeidoelstellingen. Hierbij richten wij ons specifiek op de specifieke taken en verantwoordelijkheden die Six Business Elevation op zich neemt, evenals de rol van onze samenwerkingspartners, zoals boekhouders, accountants en ICT-dienstverleners.

Geruisloze overgang

We zorgen voor een geruisloze overgang van je huidige situatie naar onze operatie. Hierbij zorgen we ervoor dat alle

taken nauwkeurig worden omschreven en overgedragen. We begeleiden jou gedurende het gehele proces en zorgen

ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt zodat jouw klanten er niets van merken.

 

Frequente communicatie

Communicatie is cruciaal bij een succesvolle samenwerking. Daarom houden wij regelmatig contact met je, zowel per telefoon en e-mail als tijdens persoonlijke meetings. Wij bespreken de voortgang, beantwoorden en stellen vragen, geven gevraagd en ongevraagd advies, en staan altijd open voor feedback. We streven naar volledige transparante zodat je te allen tijde op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Proactieve ondersteuning

Bij Six Business Elevation gaan we verder dan alleen het uitvoeren van operationele taken. We zijn proactief in het signaleren van kansen en verbeteringen voor je onderneming. Onze teamleden analyseren regelmatig rapportages, op basis waarvan we waardevol advies kunnen geven om jouw groeidoelstellingen nog beter te ondersteunen.

Duurzame samenwerking

We streven naar een langdurige en duurzame samenwerking met jouw onderneming. Daarom acteren wij niet als een dienstverlener, maar als betrokken partner die actief met je meedenkt en jouw bedrijf daadwerkelijk ondersteunt. Zo bouwen wij aan een vertrouwensband waarbij je blind op onze expertise kunt vertrouwen. We stellen hierbij alles in het werk om je te helpen groeien of professionaliseren.

Hoe werkt onze aanpak?

We’ve got your six! Neem geen genoegen met middelmaat en laat de operationele taken over aan onze professionals. Creëer zo tijd om je te richten op zaken waar jij veel beter tot je recht komt. Neem direct contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Heb jij behoefte aan ondersteuning van je onderneming?

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page