top of page
Backoffice

Backoffice

De backoffice dienst van SIX is erop gericht om de administratieve en communicatieve taken van het bedrijf te verzorgen. Wij werken vanuit een kwaliteit standaard, waardoor wij de verantwoordelijkheid voor het neerzetten van een efficiënt lopende basis bij onszelf houden. Hierdoor hoeft de klant niet te zoeken naar andere alternatieven om de backoffice gerelateerde zaken zo goed mogelijk neer te zetten.

 

Onze aanpak is niet alleen kostenbesparend, omdat het aannemen van personeel in diverse rollen zoals administratief medewerker, HRM medewerker, boekhouder, marketingmedewerker en subsidiemedewerker, gauw in de kosten kan oplopen. Wij zorgen er zelf voor dat de processen zo efficiënt mogelijk lopen, zodat alle zaken (kunnen) worden afgevangen. Dit maakt het aannemen van extra personeel overbodig en bespaart kosten voor de klant.

 

Ons doel met de backoffice dienst is om klanten te ontzorgen en hen te helpen bij het realiseren van hun groeidoelstellingen door middel van efficiënte administratieve en communicatieve oplossingen. Hierdoor kunnen klanten zich richten op wat ze het beste kunnen: het opbouwen en verbeteren van hun bedrijf.

Heb je het gevoel dat de backoffice van je bedrijf je afleidt van waar het echt om draait?

 • Administratieve ondersteuning (facturering,  boekhouding, etc.)

 • Klantcommunicatie en klantenservice

 • Archivering en documentbeheer

 • Agendabeheer en afspraken plannen

 • E-mailbeheer

Wat Six backoffice voor jou kan doen?

Bij HR Support zijn we jouw betrouwbare partner in het soepel beheren en optimaliseren van essentiële HR-processen. Bij ons gaan we verder dan standaard HR-diensten, en we geloven in een allesomvattende aanpak om jouw bedrijf te ondersteunen. Met toewijding en expertise beheren we niet alleen de aansturing van de salarisadministratie, verlofregistratie, arbodienstcommunicatie en de opstelling van een personeelshandboek, maar streven we naar complete ondersteuning voor jouw team.

Onze verantwoordelijkheden omvatten ook het koesteren van de menselijke kant van jouw onderneming. Denk hierbij aan het regelen van attenties voor verjaardagen en jubilea, en het organiseren van bedrijfsuitjes voor teambuilding. Als direct aanspreekpunt voor jouw medewerkers fungeren we als een schakel tussen het management en het personeel, waardoor we een hechte samenwerking en een positieve werkomgeving bevorderen.

Jouw bedrijf staat of valt met jouw mensen. Wij begrijpen dit als geen ander. Daarom staan we klaar om je te helpen alles goed geregeld te hebben voor jouw medewerkers.

HR support

Jouw financiële administratie is de backbone van je bedrijf, en wij bij Six Business Elevation snappen dat als geen ander. Wij zorgen ervoor dat jouw administratie gesmeerd loopt met services die variëren van rapportages en betalingsverwerking tot debiteuren- en crediteurenbeheer. Elk bedrijf is uniek, en daarom zijn onze oplossingen dat ook. Wij bieden je niet zomaar een one-size-fits-all pakket, maar zorgen voor maatwerk dat naadloos aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften. Kers op de taart? We werken super nauw samen met vertrouwde partners of jouw eigen boekhouder of fiscalist om ervoor te zorgen dat je fiscale zaken altijd on point zijn. Dus, klaar voor een financiële administratie die je bedrijf alleen maar helpt groeien? Bij SIX ben je aan het juiste adres! 

Bedrijfsadministratie

 • Facturatie verwerking

 • Betalingsverwerking en debiteurenbeheer

 • Aansturing/ verwerking salarisadministratie en loonverwerking

 • Samenwerking met externe boekhouders en fiscalisten

 • Cashflow planning bijhouden

Wat Six finance voor jou kan doen?

 • LinkedIn
 • Instagram
 • Facebook
bottom of page