top of page

Disclaimer

 

Welkom op de website van SIX Business Elevation. Door het gebruik van deze website ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden.

 

Auteursrecht

Alle inhoud op deze website, inclusief pagina's en andere materialen, is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten met betrekking tot deze website zijn van SIX Business Elevation. Het is niet toegestaan om materiaal van deze site te gebruiken op welke manier dan ook zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van SIX Business Elevation. Wijzigingen aan de inhoud zijn verboden. Bepaalde delen van onze website kunnen afbeeldingen bevatten die vallen onder het auteursrecht van onze partners en relaties.

 

Aansprakelijkheid

SIX Business Elevation aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid jegens welke partij dan ook voor enige vorm van (mogelijke) schade die kan voortvloeien uit het gebruik van onze website of de inhoud ervan, of uit het onvermogen om deze te gebruiken, inclusief eventuele koppelingen naar andere websites.

 

Overige Bepalingen

De informatie die op onze website wordt verstrekt, kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving of verplichting worden gewijzigd.

 

Deze voorwaarden vallen onder de Nederlandse wetgeving en zullen alleen worden geïnterpreteerd volgens deze wetgeving.

bottom of page